ANGOLUL TANULNÁL?

Nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
Nyelvvizsgára, érettségire készülsz?
ÚJ Munkahelyet szeretnél, esetleg
külföldön vállalnál munkát?

Segítek!

Magamról

"Every individual has a place to fill in this world. And it is important in some respect whether he chooses to be so or not."
(Nathaniel Hawthorne)

"Mindenkinek megvan a helye a világban, és tőlünk függ, hogy betöltjük-e vagy sem."

Bereczki Dóra Eszter vagyok, üdvözöllek a honlapomon. Sok éve annak, hogy ezt az idézetet megkaptam egy tanárnőmtől, és azóta ez határozza meg az életemet. Boldog vagyok, hogy megtaláltam a magam helyét és be is töltöm azt.

Angol nyelvtanár vagyok és rendkívül büszke arra, hogy átadhatom a tudásomat. Fantasztikus látni, ahogyan a kirakós játék minden darabja a helyére kerül, és a végén összeáll a nyelv. Segítek neked az angol nyelvtanulásban, legyen az érettségi, nyelvvizsga előkészítés, állás interjúra való felkészítés. Szakmám az angol tanítás egyben a szenvedélyem is. Munkamódszeremmel alkalmazkodok a te igényeidhez, így konzultálhatunk személyesen, de lehetőséged van az online nyelvtanulás előnyeit kihasználva virtuálisan is tanulni otthonról.

Több éve tanítok a felnőttoktatásban, számos nagy cégnél tanítottam és tanítok jelenleg is, üzleti és általános angolt. A cégek rendkívül fontosnak tartják a nyelvtudást, mert csak úgy lehet versenyben maradni, ha minél szélesebb körű a tudás és a szolgáltatás. A cégekhez hasonlóan én is úgy vélem, hogy nyelvtudás nélkül kevés a munkalehetőség és még kevesebb a kitörési lehetőség. Ezt a honlapot, annak érdekében hoztam létre, hogy a nyelvtanulás lehetősége széles körben eljusson minden tudni vágyóhoz.

REFERENCIÁIM

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • T. Réka – Budapest

  "Tanulmányaim alatt rengeteg angol tanárt "elfogyasztottam", ezért teljes szívből tudom ajánlani Dórát. Az elején volt bennem egy kis félsz, hogy a Skype-os órák elég hatékonyak lesznek-e, egyáltalán biztosított e a fejlődés egy ilyen fajta oktatásnál?! Ezekkel a gondolatokkal kezdtem el keresni oktatót. Most már elmondhatom, hogy megtaláltam a legjobbat, aki segített a sikeres nyelvvizsga letételéhez. Hatalmas tudással és rengeteg szakmai anyaggal támogatott és mindezek mellett óriási türelemmel és megértéssel viszonyult hozzám a közös munkánk alatt. Sosem találkoztunk élőben, a mi kapcsolatunk csak online létezett és létezik, mégis ugyanaz az érzés volt és maradt meg bennem, mintha minden alkalommal egymással szemben ültünk volna. Ha kevés szabadidőd van de mégis szeretnél ténylegesen fejlődni és elérni a kitűzött célokat az angol nyelvvel kapcsolatosan akkor szerintem jó ajtón kopogtatsz. Én csak ajánlani tudom, és még egyszer nagyon szépen köszönök mindent!!!"
 • Szilvi – Orosháza

  "Dóra rendkívül felkészült, és segítőkész Tanár. Kicsit tartottam tőle hogy Skype-on keresztül nem lesz hatékony az oktatás, de teljesen rendeben volt minden. Sok szakmai anyaggal rendelkezik és kommunikációra helyezi a hangsúlyt. Nem mellékesen a humorérzéke is kiváló."
 • Anett – Szentendre

  "Dórát azért kerestem fel, mert bár magam is angoltanár vagyok, de 8 éve vagyok itthon gyermekeimmel és ezalatt kicsit kiestem az angol kommunikációból. Mielőtt újra elhelyezkednék, szerettem volna kicsit felfrissíteni a tudásomat és angolul beszélgetni valakivel. Dórában kiváló partnerre leltem. Skype-on keresztül társalogtunk. Rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves beszélgetőtárs. Minden órát élveztem. Bátran ajánlom őt mindenkinek!"
Továbbiak betöltése (SHIFT-et nyomva tartva az összeset betölti) Az összes betöltése